Kleine beurt bij Vakgarage ASK Oud Gastel in Oud Gastel

Bij Vakgarage ASK Oud Gastel wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage ASK Oud Gastel niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage ASK Oud Gastel voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Oud Gastel altijd langs Vakgarage ASK Oud Gastel om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Oud Gastel? Kom dan langs Standerdmolen 1 in Oud Gastel (Noord-Brabant). Of neem contact op via mail info@vakgarageask.nl of bel naar 0165-513810.

Contactgegevens

Vakgarage ASK Oud Gastel
Standerdmolen 1
4751 VJ Oud Gastel

tel.: 0165-513810
mail: info@vakgarageask.nl