In onze moderne werkplaats hebben wij een capaciteit van 9 drempelloze hefbruggen. Het hefvermogen is 4500 kilo, een rijbaanlengte tot 5 meter, een doorijhoogte tot 3.8 meter en een hefhoogte tot 5.7 meter! de garage van Auto Service Korenweide heeft hierdoor een ideale capaciteit voor eigenaren van campers en lichte bedrijfswagens tot een totale lengte van 9 meter

De onderverdeling is speciaal afgestemd voor kleine en grote voertuigen en iedere brug heeft zijn eigen toegangsdeur om stagnatie of belemmeringen zoveel mogelijk te beperken.

De onderverdeling:

Brug 1 is onze teststraat waar de auto compleet getest kan worden voor de APK keuring. Alles is hier binnen handbereik en voorzien van de modernste apparatuur. Voordat wij Uw auto op de brug hebben gereden, hebben er op onze HOFFMAN teststraat al diverse metingen plaats gevonden zoals sporing gemeten van de voor en achteras, schokdempers en onderstel gemeten van de voor en achteras, remmentest van de voor en achteras incl. handremtest (deze Hoffman remmenbank was in 2000 de eerste en de modernste remmenbank van Nederland want deze was al uitgebreid voor auto`s met all wheel drive, slipdiffertieel , permament 4x4 en elektronische bedrijfs en handremmen ). Tijdens deze procedure wordt gelijk alle verlichting van de binnen en buitenzijde gecontroleerd, incl. de nodige controle`s voor de APK keuringen.

Deze brug heeft een speling detector om de kleinste speling, bijgeluiden van beweegbare delen te controleren, daarnaast heeft deze ook een wielvrij hefsysteem. Ook kunnen wij als een van de weinige bedrijven auto in de vering trekken om aanlopen van banden te controleren cq te bepalen van de maximale verantwoordelijke verlaging van de auto, dit kan gebeuren binnen enkele minuten.

Brug 2 en 4 worden gebruikt voor de grote personen auto`s en MPV auto`s.

Brug 3 en 5 worden gebruikt voor de kleine en middel grote van personen auto`s, al deze bruggen hebben een wielvrij liftsysteemen komen volledig uit de grond. Op deze bruggen worden alle voorkomende reparatie's uitgevoerd van lampen vervangen tot complete revisie van diverse delen. Het voordeel van dit systeem is dat onze automonteurs alle vrijheid en geen belemmeringen hebben tijdens het uitvoeren van de herstelwerkzaamheden aan de auto`s en alle aandacht schenken aan Uw auto.

Brug 6 wordt alleen gebruikt als uitlijn brug omdat de eisen van uitlijnen steeds complexer worden en de metingen van groot belang zijn voor het eind resultaat, speciaal is dit een verzwaarde uitvoering d.m.v. een speciale uitlijn procedure waarbij de auto niet uit zijn vering wordt gelift kunnen wij zeggen dat wij gaan tot het uiterste wat mogelijk is. Het uitlijnen geschiedt d.m.v. Hunter 8 sensoren camera meetsysteem dat radio grafisch en draadloos is, is het mogelijk om speciale handelingen uit te voeren zoals bij VW , Seat , Skoda , Audi het S PUNT (stuurkogel hoogte af te stellen) of bij Mercedes - Benz de meethoogte uit te voeren d.m.v. een rodios meter, wat ook heel veel wordt vergeten is belast uitlijnen zoals bij Porsche Cayenne. Dus uitlijnen is een specialisatie geworden daarom werken wij ook voor veel collega bedrijven en grote autodealers in de omstreken. 

Brug 7 wordt gebruikt voor de zwaardere doeleinden en Custom made uitlaatsystemen. Brug 8 en 9, die in ons nieuwe banden- en trilcentrum staan, worden speciaal voor deze procedures gebruikt.