De prijs van een APK is €24,50 inclusief BTW en afmelden. APK voor diesel auto's kost €50,- (incl. wettelijk verplichte roetmeting of EOBD-test). Genoemde prijzen gelden niet voor bedrijfsauto's en campers.

De APK staat los van onderhoud aan uw auto. Wij voeren dus tijdens de APK keuring géén andere werkzaamheden uit en maken dus ook géén extra kosten. Blijkt uit de APK dat er reparaties noodzakelijk zijn om uw auto aan de keuringseisen te laten voldoen? Dan krijgt u áltijd vooraf een prijsopgave. Zonder uw toestemming gaan wij niet aan de slag. Zo staat u dus nooit achteraf voor vervelende verrassingen.

Wat is de APK keuring?

De Algemene Periodieke Keuring is door de overheid ingevoerd om jaarlijks te laten controleren of uw auto nog voldoet aan de veiligheidseisen en de milieunormen. Deze APK keuring is wettelijk verplicht voor auto's van 3 jaar (diesel en gas) of 4 jaar (benzine en elektromotor) oud. Naast deze jaarlijkse APK keuring dient uw auto natuurlijk regelmatig een onderhoudsbeurt te krijgen.

Vakmanschap, betrouwbaarheid, goede service en scherpe tarieven: dit is precies wat Vakgarage ASK u biedt. Wij zijn RDW-erkend en BOVAG-lid. Vakgarage ASK werkt met ervaren, uitstekend opgeleide monteurs en beschikt over de modernste apparatuur.